HTML

A lemezek lovasai

A Digitalcopy csapat blogja

Weboldalunk

cd gyártás, cd nyomtatás

Miről szól ez a blog?

A CD gyártásról, és ami a mögött van.
Sikereinkről, kudarcainkról.
Munkánkról, pihenésünkről.
Őszintén.

Rendes?

Digitális, lapozható prospektus

2010.01.26. 13:00 tomango

Heló! Voltatok a januári KKV konferencián és kiállításon (Lurdy, 2010)? A SZUPERLEMEZ bemutatta egyik új szolgáltatását, a digitálisan lapozható, interaktív prospektust. Az előző bejegyzés korongtervén láthatjátok is, hogy milyen CD-n promóztuk az ötletet: add prospektusod vevőid kezébe olcsón, de igényesen. Részletek itt: www.prosi.hu

Gondolkodunk egy e-kiadó bevezetésén, ahol az újságok és magazinok olcsóbban megvehetők és előfizethetők. Csak ez megint meló, meló és meló! De nem félünk tőle, csak épp át kell gondolnunk, hova tegyük az energiát. Afrika nem jobban megérné? :-) Apropó! Afrika! Előre jelezzük, hogy hamarosan indul Kunta Kinte és Kunta Kinténé marketing sorozatunk, melyben az afrikai "üzletemberek" bátorító és lelkesítő üzeneteket küldenek a megfáradt, pihegő magyar vállalkozásoknak. Tanulságos lesz! Ha még nem tetted volna, iratkozz fel a www.szuperlemez.hu oldalon! Akciós levelet nagyon ritkán küldünk :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cdgyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr511703366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása