HTML

A lemezek lovasai

A Digitalcopy csapat blogja

Weboldalunk

cd gyártás, cd nyomtatás

Miről szól ez a blog?

A CD gyártásról, és ami a mögött van.
Sikereinkről, kudarcainkról.
Munkánkról, pihenésünkről.
Őszintén.

Rendes?

Kitöltött kérdőívek: megvan a nyertes!

2010.02.05. 11:07 tomango

Biztosan sokan emlékeznek arra, hogy korábban egy kérdőív kitöltését kértük vásárlóinktól. A kérdőívet a vártnál többen töltötték ki a január 31-i határidőig. Köszönjük az elismerő szavakat, de köszönjük a kritikát is. A dicséretek megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton járunk, a kritikából tanultunk. Íme a várva várt bejelntés:

a sorsolás szerencsés nyertese a 67. számú beküldő lett: Nagy Béla, Outside Design Kft. www.outside.hu

Nyereménye egy 100 darabos csomag egyedi nyomattal, sokszorosítással, kiszállítva, vagy egy 1:1 CD/DVD sokszorosító torony, amellyel számítógép nélkül is hibamentesen, automatikusan lehet másolni a lemezeket. Bármelyiket is választja, jól fog járni! Gratulálunk! A minden válaszadót megillető www.veganet.hu kuponokat pedig e-mailben küldjük el a jogosultaknak.

1 komment

Címkék: cd nyeremény kérdőív torony nyomtatás sokszorosító

A bejegyzés trackback címe:

https://cdgyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr411731231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszönjük! Ez váratlan meglepetés volt :)
süti beállítások módosítása