HTML

A lemezek lovasai

A Digitalcopy csapat blogja

Weboldalunk

cd gyártás, cd nyomtatás

Miről szól ez a blog?

A CD gyártásról, és ami a mögött van.
Sikereinkről, kudarcainkról.
Munkánkról, pihenésünkről.
Őszintén.

Rendes?

A legolcsóbb CD/DVD dupla tok :)

2010.07.12. 21:26 tomango

 Hihetetlen, hogy egy egyszerű, A/4-es papírból milyen praktikus, alkalmi lemeztartót lehet hajtogatni. Méghozzá, egyből duplát! Szuper lemezekhez, szuper tokot! :)

Szólj hozzá!

1000 lemez egy honlapot ér!

2010.06.22. 21:04 tomango

 Szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét újabb ajánlatunkra. Partnerünkkel,  a Honlap Holnapra webszolgáltatóval született együttműködésünk gyümölcseként; minden 1000 db feletti korong rendelése esetén,  egy új honlapot adunk ajándékba. Tehát, mától önnek duplán megéri nagyobb tételben rendelni. Egyrészt a bűvös 1000-es példányszám felett igen kedvező árat tudunk biztosítani, másrészt partnerünk honlapot is készít önöknek. Érdeklődését tisztelettel várjuk, az info@szuperlemez.hu címen. 

Szólj hozzá!

Féltett jövő

2010.06.18. 17:00 tomango

Cégünk elkötelezett támogatója a fenntartható fejlődésnek. Ügyfeleink között köszönthetjük a Védegyletet, partnerünk a Greenpace és a WWF.

A fenntartható fejlődés egyik hasznos (és nélkülözhetetlen) eleme az energiatakarékos otthonok építése. Ezért ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe ezt a hasznos oldalt: http://magyarenergia.hu/

 
 

 

Szólj hozzá!

Külföldi ügyfelek

2010.06.18. 01:10 tomango

Egy kedves ügyfelünk Írországból jár hozzánk CD-t íratni! A másik USA állampolgár, de itthon adja ki első szólólemezét. :) Hiába, az internet határtalan a Földön...

Szólj hozzá!

Amikor minden ellenünk dolgozik

2010.06.16. 11:26 tomango

A mai napon, a 2010. esztendő júniusának 16. napján, az áramszolgáltató az egész Egressy úton (így irodánkban is) áramszünetet rendelt el. A Menny pedig úgy rendelkezett, hogy ismételten zuhogó esővel frissíti fel és ébresztgeti a város lakóit. Cégünk kapujánál óriási tavacska fogadta a kolleganőt, aki az áramkimaradás miatt egyedül érkezett a céghez, mintegy biztonsági megoldásként. Namármost, a közel 1 millió Ft-os Primera CD sokszorosító újdonsült tulajdonosa, egy kedves vevő éppen ekkor érkezett meg a készülékért. Kolleganőm raklapokkal próbálta áthidalni a lehetetlent. Mondtam neki, hogy csónak jobb lett volna. Vagy komp? :) Kedves ügyfelünk valahogyan bejutott csodás irodánkba, ami belülről már mindenkinek tetszik, mindenkit levesz a lábáról. De most korom sötét volt. Kérdezte, hogy netán nem sikerült befizetnünk a villanyszámlát, és kikapcsolta az áramot az ELMŰ? Muhaha! A kifelé út sem volt túl biztonságos, de kedves ügyfelünk megúszta egy közepes adag bokafürdővel. Ezúton köszönjük meg minden kedves ügyfelünknek a kitartást és a hűséget, amiért ennyire ragaszkodnak hozzánk! Ígérjük, ha generátort nem is, de csónakot mindenképp biztosítunk a következő esős évszak idejére. A vásárlás egyébként igen jó hangulatban telt. A Primera sokszorosító jó gazdára lelt. Munkahelyünk pedig azóta is életszerűen pezseg az élet dolgaitól!

Szólj hozzá!

Címkék: cd primera sokszorosító

HP gépek márkaképviselete

2010.06.15. 14:51 tomango

Mától a Szuperlemez Kft a  a HP nyomatók hivatalos disztributora Kenyában. 

 

Szólj hozzá!

Primera Disc Publisher Pro Xi2, kategóriájának leggyorsabb DVD gyártója

2010.06.11. 17:26 tomango

Megszületett a leggyorsabb, legdizájnosabb és egyben legkisebb (dupla írófejjel és nyomtatójával rendelkező) DVD/CD gyára, Primera Disc Publisher Pro Xi2 személyében. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező kombó 4800 dpi-s, fotó realisztikus nyomatatásra is képes, meglepően rövid idő alatt. Teljesen automatizált, Microsoft és Mac operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis, integrált szoftverei segítségével, a kép és felirat szerkesztése könnyedén és elegánsan megoldható. A Primera exkluzív PTPublisher ™ szoftver, varázsló-szerű felülete által percek alatt megtanulható a használata. Egyszerűen válaszd ki, melyik munkát szeretnéd végezni (adatlemez, video, audio, stb készítése), válaszd ki a nyomtatási fájlt, majd nyomd meg a "GO" gombot. Ennyi az egész!

 

Szólj hozzá!

Hey, elkelt az első HP CD nyomtató

2010.04.11. 16:42 tomango

elkelt az első, és bevezető áron most mindenki megveheti: 444.444 Ft+ÁFA. a Microboards versenytársa ugyanebben a kategóriában 790.000 Ft+ÁFA. irány a www.digitalcopy.hu !!! cégek részére lízing lehetőség!!!

Első örömteli tulajdonos a Solart Kft.

Ebben a nyomtatóban nem fogtok csalódni. Tökéletes adagolás, szép és gyors nyomtatás, precíz, megbízható mechanika és elektronika. És ennyiért???!!! Ez nem kamu???

Szólj hozzá!

Címkék: cd dvd nyomtató blu ray

HP CD/DVD/Blu-Ray nyomtató

2010.04.04. 21:27 tomango

A mai nappal örömmel jelentjük be, hogy a Yurex cég által gyártott HP CD nyomtatók kizárólagos magyarországi forgalmazója a www.szuperlemez.hu lett. Mit tud ez a nyomtató?

1: stabil, ipari működés, akár több százezer nyomat hibamentesen

2: kategóriájában magasan a legkedvezőbb ár

3: sima, bárhol megkapható HP patronokkal működik

4: gyors

5: szép nyomás, igényes lemezek

további info: www.szuperlemez.hu

  

Szólj hozzá!

Címkék: cd dvd nyomtató

STANDARD Másolásvédelem a XEROX CD/DVD sokszorosítókban

2010.02.21. 16:25 tomango

A Vinpower által piacra dobott XEROX sokszorosítók az alapfelszereltség részeként megkapják a "Drag and Drop" technológiával aktiválható másolásvédelmi funkciót a DVD videó tartalmak levédésére. Bővebben a XEROX sokszorosítók előnyeiről és tulajdonságairól hétköznap munkaidőben itt: (1) 787-0932

 

Szólj hozzá!

legújabb ajánlatkérés

2010.02.18. 19:05 tomango

Ezt az érdeklődést kaptuk egy órával ezelőtt: "Maguknál lehet olyat kapni ijen öntapadós korongot ami tulajdonképpen a CD rögzitésére szolgál."

 
Üdvözlettel:XY
 
:-)

 

Szólj hozzá!

USB sokszorosító

2010.02.14. 11:04 tomango

Vinpower, Vinpower, de szép magyar táj!

A Vinpower Digital kihozta USB duplikátorát. Egy adott mester pendrive-ról egyszerre 15 pendrive sokszorosítható! Kinek jó ez? - Nekünk, megrendelőinknek, illetve azoknak a reklámtárgy és promóciós cégeknek, akiknek egyszerre többszáz, esetleg többezer, tartalommal ellátott pendrive-ra van rendelésük. Stb. stb.Íme az 1 perces videó:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: usb pendrive sokszorosító

Másolásvédelem - toronyiránt

2010.02.08. 18:19 tomango

Hey, a Vinpower megintcsak nem aluszik... Kijöttek a másolásvédelmet biztosító sokszorosító tornyokkal. A jó hír egyelőre csak videó tartalomra vonatkozik. A szoftveres védelem immár kis példányszámban is lehetővé teszi a videó tartalmú DVD-k védelmét. Jó hír ez mindazoknak, akik videó kiadással foglalkoznak. Ők szüntelen azzal találják szemben magukat, hogy a kiadványuk jó, csak éppen eladhatatlan, mert legtöbben másolás útján jutnak hozzá saját példányukhoz. Nem kell mondani, hogy a Vinpower másoló tornyok honnan szerezhetők be Magyarországon... Egyházak, non-profit szektor, videó stúdiók, filmesek! Ha van érdeklődés a torony iránt, akkor irány a torony - toronyiránt!!!!

Szólj hozzá!

Címkék: torony másolásvédelem vinpower sokszorosító

A nyertes választása: 100 db CD megnyomtatva, sokszorosítva

2010.02.08. 17:58 tomango

"Köszönjük a meglepetést  :)
Ha már választani lehet, a 100 db CD gyártást választjuk. Épp most készítünk egy saját terméket, ahhoz pont jól jön majd!
Kérlek "spejzoljátok" nyereményünket! A jelenlegi munkamennyiség mellett remélhetőleg február végéig sikerül ezt a saját projektet befejezni, és akkor élni tudunk nyereményünkkel! (ami kifejezetten jól jött!)


KÖSZI!"

Nagy Béla

www.outside.hu

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: cd gyártás meglepetés nyertes nyomtatás sokszorosítás

Kitöltött kérdőívek: megvan a nyertes!

2010.02.05. 11:07 tomango

Biztosan sokan emlékeznek arra, hogy korábban egy kérdőív kitöltését kértük vásárlóinktól. A kérdőívet a vártnál többen töltötték ki a január 31-i határidőig. Köszönjük az elismerő szavakat, de köszönjük a kritikát is. A dicséretek megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton járunk, a kritikából tanultunk. Íme a várva várt bejelntés:

a sorsolás szerencsés nyertese a 67. számú beküldő lett: Nagy Béla, Outside Design Kft. www.outside.hu

Nyereménye egy 100 darabos csomag egyedi nyomattal, sokszorosítással, kiszállítva, vagy egy 1:1 CD/DVD sokszorosító torony, amellyel számítógép nélkül is hibamentesen, automatikusan lehet másolni a lemezeket. Bármelyiket is választja, jól fog járni! Gratulálunk! A minden válaszadót megillető www.veganet.hu kuponokat pedig e-mailben küldjük el a jogosultaknak.

1 komment

Címkék: cd nyeremény kérdőív torony nyomtatás sokszorosító

Digitális, lapozható prospektus

2010.01.26. 13:00 tomango

Heló! Voltatok a januári KKV konferencián és kiállításon (Lurdy, 2010)? A SZUPERLEMEZ bemutatta egyik új szolgáltatását, a digitálisan lapozható, interaktív prospektust. Az előző bejegyzés korongtervén láthatjátok is, hogy milyen CD-n promóztuk az ötletet: add prospektusod vevőid kezébe olcsón, de igényesen. Részletek itt: www.prosi.hu

Gondolkodunk egy e-kiadó bevezetésén, ahol az újságok és magazinok olcsóbban megvehetők és előfizethetők. Csak ez megint meló, meló és meló! De nem félünk tőle, csak épp át kell gondolnunk, hova tegyük az energiát. Afrika nem jobban megérné? :-) Apropó! Afrika! Előre jelezzük, hogy hamarosan indul Kunta Kinte és Kunta Kinténé marketing sorozatunk, melyben az afrikai "üzletemberek" bátorító és lelkesítő üzeneteket küldenek a megfáradt, pihegő magyar vállalkozásoknak. Tanulságos lesz! Ha még nem tetted volna, iratkozz fel a www.szuperlemez.hu oldalon! Akciós levelet nagyon ritkán küldünk :-)

Szólj hozzá!

Korongterv grafika

2010.01.26. 12:23 tomango

Gyakran felmerül a kérdés a korongterv grafikai paramétereivel kapcsolatban. A legegyszerűbb adatok ezek:

  • Kis példányszám (digitális nyomás): 12 cm-es kör vagy négyzet, RGB, 300 dpi jpg.
  • Nagy példányszám (ofszet nyomás): 12 cm-es kör vagy négyzet, CMYK, 300 dpi jpg. pdf. ai. tif. stb.

Középen a kört egyik esetben sem kell kitakarni. Cégünk a gyártás megkezése előtt minden esetben kiküld egy nézőképet jóváhagyásra.

A www.szuperlemez.hu oldalról segédsablonok tölthetők le a korong és a borítók grafikáinak elkészítéséhez.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: cd dvd grafika digitális nyomtatás ofszet nyomat korongterv nézőkép

A Gropius Zrt. elismerő szavai

2009.12.24. 10:59 tomango

A legjobb rádióban is előfordulnak bakik, ezeket szoktuk visszahallgatni szilveszterkor. Igen, a szuperlemeznél is vannak (voltak! :-) kisebb-nagyobb esetlenségek. Nem szégyelljük ezeket, igyekszünk tanulni belőlük. Talán valamikor kirakunk néhányat ide a blogra... Most azonban ezúton is szeretnénk megköszönni a Gropius Zrt. alábbi biztató és elismerő szavait:

Tisztelt Szuperlemez Csapat!

Szeretnék ezúton is köszönetet mondani Önöknek a dec. 22-i együttműködésükért, a 150 db dvd sokszorosításának ügyében.
Köszönöm a rugalmasságukat a határidők tekintetében, továbbá köszönöm a "túlórázást" a rendelés felvételkor történő nézőképek leegyeztetése miatt.

Remélem, a jövőben sok közös üzlet valósul meg köztünk. Amennyiben szóba kerül, hogy valakinek ilyen szolgáltatásra van szüksége, ajánlani fogom Önöket.

Önöknek is kellemes ünnepeket, és sikerekben gazdag új évet kívánok a Gropius Zrt. nevében! www.gropius.hu


Lakatos Zoltán
informatikai menedzser

Szólj hozzá!

Címkék: üzlet dvd sokszorosítás rugalmasság

5 kiló fülbevaló

2009.12.18. 12:01 tomango

A hírlevélben látott kép a főnök egyik etiópiai útján készült. Ezek az úgynevezett murszi lányok. Nagyon vadak és félelmetesek, és annál szebbek, minél nagyobb a szájtányérjuk. A szájtányér fából van. A szájfelmetszés módjáról és az egyéb kulturális örömökről (pl. hegtetoválás) nyugodtan kérdezd a főnököt e-mailben. Ha épp itthon van, minden levélre válaszol.

De hol van a beígért oroszlános kaland? És egyáltalán, tényleg úszott a főnök delfinekkel a nyílt tengeren? És melyik országban volt ez?

Na jó, jó. Mesélünk egy kicsit, de nem sokat, hogy máskorra is maradjon. A főnök Tanzániába és Zanzibárba utazott 1 hónapra. Jó sok időre, hogy el tudja felejteni a sok magyar válságos panaszkodást. Egy jó 15 éve úgy gondolta, hogy inkább felajánlja segítségét ott, ahol valóban elmondhatatlan nagy az ínség. Nem érdemszerző utak ezek, csak éppen igyekszik úgy kalandozni, hogy közben hasznossá is tegye magát valahol. Tanzánia tele van maszáj emberkékkel, tudod, akik olyan dekoratív színekben és bottal a kézben a magosba ugrálnak örömükben. Na és 5 kiló fülbevaló csügg a nők fülében. Íme ezen a képen meg is nézheted! Szóval ezek között a maszájok közt is igen sok lett az elárvult gyerek. Ezeknek a gyerekeknek építenek iskolát, családias otthonokat, hogy egykor ők lehessenek az ország legkiválóbb polgárai. Többen ezek közül a gyermekek közül még nem AIDS fertőzöttek, de a fertőzöttek is igen aranyosak. Ha egyszer meghallanád, ahogy énekelnek! No majd talán legközelebb bejátszunk belőle…

De most tényleg nem fárasztunk tovább ilyen unalmas mesékkel. Ezeket inkább beosztjuk és időnként csöpögtetünk belőlük egyet-egyet. Ja! Az oroszlán tényleg ott volt a Serengetiben. A kemping – bármily hihetetlen a magyar fül számára – egyáltalán nincs elkerítve a vadállatok elől. A főnök kénytelen volt hiénák és egy nagy bivaly társaságában (szó szerint néhány méterre) álomra hajtani a fejét. De olyan fáradt volt, hogy ez nem nagyon érdekelte – leglábbis ezt mondja. Csak másnap reggel szerzett tudomást arról, hogy az éjjelt a Land Cruiserekben töltő polgárság azon szórakozott, hogy oroszlán járkált a főnök sátra körül. Mindegy! Ez Afrika! Éjjel még a csillagképek is fordított rendben ragyogtak a sátor felett. Más világ! De talán épp ettől olyan vonzó?
Gyere velünk Afrikába! Humanitárius turizmus
és gyermek segély. www.afrikaert.hu
 

Szólj hozzá!

Érdekességek oldalunkon

2009.12.18. 11:57 tomango

Honlapunkon új vonalat indítottunk a cd gyártással kapcsolatos érdekességeknek. Ezeket ezen az oldalon találhatjátok meg, és máris találtok olyan érdekes tartalmakat, mint a lemezek újrahasznosítása, és az, hogy a Föld  minden lakójára évente 8 lemez jut.

Szólj hozzá!

A főnök ismét Afrikában járt

2009.11.22. 21:33 tomango

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem igaz má', süttette magát a zanzibári fehér homokos partokon, míg a csapata éjjel-nappal nyomta a habot a finomabbnál finomabb CD kiadványokra. CD gyártás és DVD gyártás, DVD gyártás és CD gyártás. 1-2-3-4-5. És ennek már sose lesz vége?!!! Ejnye, ejnye, de megbocsátjuk neki, hisz a delfinekkel való fürdőzés, a Serengeti puszta és a Ngorongoro kráter vadonja csak néhány napos kiruccanást jelentett az 1 hónapig tartó önkéntes út során. A főnök mindig ilyeneken járatja az agyát. Ezzel akar kitűnni biztos. Jelenleg Tanzániában építenek iskolát a maszáj árva gyerekek számára. Meszeltek pempzli nélkül, merthogy azt ott nem ismerik. És még sok minden történt. Az egyik éjjel a sátra mellett feküdt egy oroszlán a Serengetiben. De tényleg. És a végrendeletét meg sem írta. De ha megírja, a céget reméljük nem hagyja ránk. Annyi a meló, hogy ki se látszunk belőle. Lécci ne rendeljetek... Inkább nézzétek meg a főnök afrikás oldalát: www.comewithmetoafrica.com  

Szólj hozzá!

Címkék: afrika cd önkéntes dvd gyártás zanzibár serengeti ngorongoro

Az új generáció: Primera Disc Publisher Pro Xi

2009.11.16. 10:41 tomango

Aki jártas a CD/DVD nyomtatók és sokszorosítók terén, annak nem lesz ismeretlen a Primera név, illetve a sikeres Disc Publisher sorozat. Az új generáció 3x gyorsabb robotikával rendelkezik, mely erősen növelheti kapacitásunkat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: cd dvd gyártás nyomtató sokszorosító

CD gyártás videón

2009.10.13. 16:02 tomango

Ha még nem láttak, érdemes megnézni egy videót a nyomólemez, illetve CD gyártásáról. De addig se feledjék: CD gyártás, DVD gyártás = Digitalcopy.hu

 

Szólj hozzá!

Dual Disc

2009.10.01. 17:44 tomango

Újabb érdekes fordulat cégünk életében. Kedvenc ügyfelünk hetek óta kérlel, hogy gyártsunk neki olyan lemezt, melynek az egyik oldala CD (audió tartalom), a másik DVD (videó). Ilyen eddig nem szerepelt a CD gyártás kínálatunkban, de a mai naptól ezt is szolgáltatjuk. Az úgynevezett DualDisc CD oldala nem teljesen felel meg a CD gyártás orange-book szabvány előírásainak, ezért a másik oldalon, a DVD videós része mellett az audió tartalmat meg kell ismételni, ezzel kikerülve az esélyét annak, hogy esetleg valaki ne tudja lejátszani az audiós részt. (ugyanis egyes típusú olvasók - ez nagyon ritka - nem szívesen eszik meg ezt a fajta lemezt.) A CD és DVD nyomtatás ez esetben úgy történik, hogy a lemez középső részén körben egy kis sávban helyezhetjük el a címet és 1-2 szavas információnkat. És most ajándék CD ellenében lehet szavazni, hogy vajon ki lehet a digitalcopy kedvenc ügyfele?

Szólj hozzá!

Levelet kaptunk a Symbol Tech Kft-től

2009.09.08. 12:51 tomango

Tisztelt Szuperlemez Kft!


Irodánkba visszaérve alaposabban is szemügyre vettük az elkészült adathordozókat és dicséret illeti Önöket több szempontból is! Precíz információkkal szolgáltak a kreatív elkészítéséhez (PSD források, leírás), gördülékenyen intézték a rendelésfelvételt és határidőre teljesítették a vállalásukat. Az elkészült anyag (tok+lemez) mindenben megfelel az elvárásainknak, büszkék vagyunk rá, hogy ilyen adathordozón értékesíthetjük termékeinket.

Még egyszer szeretném megköszönni a számunkra nyújtott támogatást! Valamilyen okból kifolyólag 5db-ban több volt a dobozban mindenből (tok+lemez). Ezt természetesen a következő rendelésnél korrigáljuk, nem kívánok adósuk maradni.

Üdvözlettel,

Balázs Csaba

ügyvezető

Szólj hozzá!